zaterdag 5 februari 2011

Kazantip 2010 - Dance, Dance, Dance


Kazantip, augustus 2010

   Woodstock duurde drie dagen, Pinkpop en Lowlands duren drie dagen, maar Kazantip, het unieke dancefestival op het paradijselijk eiland Krim gaat maar door – dag en nacht – vier, vijf weken lang. De ultieme droom voor elke festivalganger. Techno, rave, house, trance, dance –  toonaangevende DJ’s van over de hele wereld draaien 24 uur per dag door. Volledig uit je dak gaan - dansen, dansen, dansen tot je er bij neervalt.
   En dan is daar het verlossende strand, waar je kunt relaxen, je vermoeide lichaam kunt koesteren in de zon te midden van jonge goden en eigentijdse nimfen. Waar je een frisse duik kunt nemen in de Zwarte Zee… verder kunt dansen… tot je van uitputting in elkaar zakt… in slaap valt… wakker wordt…
 
   De drie jonge meiden op de foto illustreren de unieke, vrije sfeer – uitnodigend, uitgelaten, onbevangen. Hier hebben ze het hele jaar naar toegeleefd. Vanuit heel Oekraïne en ver daarbuiten zijn ze hier naar toe gestroomd om zich uit te leven, om het feest van de vrijheid te vieren.
 
  ‘Geen seks, maar liefde – geen drugs, maar wodka,’ zo luidt het motto van de president van het vrijgevochten ministaatje, de organisator van het festival. Het lijkt een Oekraïense variant van het aloude ‘love, peace and happiness’.
 
   Wij, arme thuisblijvers, zullen het moeten doen met de foto’s en de filmpjes op YouTube. Het is behelpen. Je proeft aan alles dat het maar een magere afspiegeling vormt van wat zich daar elke zomer afspeelt. Om het werkelijk te beleven moet je er natuurlijk zijn.
  Grijp je kans op een eeuwige jeugd!
 Boek nu alvast een reis naar het paradijs op de Krim!
 Koop een visum voor de Vrije Republiek Kazantip –
 voor de tijd van je leven!    (Foto's Googled)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten