maandag 11 juni 2012

Seksslavernij is fascisme!


Hamburg, 10 juni 2012 -

   ‘Seksslavernij is fascisme’ en ‘Hitler leeft’ – met keiharde leuzen en het brengen van de Hitlergroet wordt de strijd tegen seksindustrie en prostitutie op vreemde bodem voortgezet. FEMEN waagt zich in het hol van de leeuw: de Reeperbahn in Hamburg.   Legalisering van de prostitutie aan de vooravond van het WK Voetbal 2002 in Duitsland vormde destijds de ideale propaganda voor de seksindustrie om haar klauwen verder uit te kunnen slaan. Het leidde tot een explosieve groei van de export van jonge meisjes uit het voormalig Oostblok naar bordelen over de gehele wereld.


   Voor FEMEN is de seksindustrie even verwerpelijk en moet daarom ook even hard worden bestreden als het fascisme. De seksindustrie is geworteld in de fascistische idee dat vrouwen minderwaardig zijn op basis van fysiologische eigenschappen en daarom zonder pardon uitgebuit mogen worden.


   ‘Befehl ist Befehl!’ – een vrouw heeft maar te gehoorzamen. Elke moderne samenleving zou tegen deze vorm van slavernij en geestelijke genocide van een deel van haar burgers in opstand moeten komen.Foto’s Maxim Sergienko 
.   

2 opmerkingen: